Хід будівництва об’єктів Будівельної групи Синергія у Києві та Ірпені у листопаді 2023 року

16 Листопада 2023

 

Майбутні мешканці наших будинків, продовжуємо будувати для вас. Звітуємо по статусу будівництва ЖК Синергія Сіті в м. Ірпені та ЖК Синергія Київ у столиці за місяць.

 

Хід будівництва ЖК Синергія Сіті від 15 листопада 2023 року

6 черга

У 25 будинку завершили цегляну кладку 1 поверху. Розпочали монтаж ліфтового обладнання. Розпочали гідроізоляцію 1 поверху.  Розпочали утеплення фасаду 1 поверху.  Розпочали зовнішню та внутрішню газову обв’язку. Завершили стяжку в МЗК та поквартирно. Завершили тинькування квартир 2-9 поверхів. Завершили зашивати ніші гіпсокартоном та укладання плитки в МЗК на підлозі та стінах. Розпочали встановлення поручнів на лоджіях.

У 26 будинку завершили цегляну кладку всіх поверхів.

4 черга

У 12 будинку завершили фасадні роботи. Уклали 2 шар гідроізоляції на покрівлі. Завершуємо оздоблення МЗК: завершили укладання плитки, встановлення поручнів на сходах та завершуємо оздоблення стін. У вхідній групі встановили фінальні декоративні елементи: панно з мохом та дзеркала. Завершили гідроізоляцію 1 поверху. Завершили утеплення 1 поверху та укладання плиткою.

У 13 будинку розпочали оздоблення вхідної групи. На 1 поверсі розпочали гідроізоляцію, встановили вікна, прокладаємо інтернет кабелі. Розпочали зовнішню та внутрішню газову обв’язку.

У 14 будинку продовжуємо оздоблення вхідної групи. Розпочали зовнішню газову обв’язку. Розпочали гідроізоляцію 1 поверху.

У 15, 16 та 17 будинках завершили монолітні роботи. 

У 15 будинку триває зведення стін на 5 поверсі. Встановили вентиляційні канали до покрівлі. Завершили встановлення сходів у дворівневих квартирах.

У 16 будинку триває зведення стін на 4 поверсі. Встановили вентиляційні канали до 8 поверху. 

У 17 будинку триває зведення стін на 7 поверсі. Встановили вентиляційні канали до покрівлі.

На території комплексу продовжуємо виконувати благоустрій прибудинкової території у внутрішньому подвір’ї 7-11 будинків: отримали елементи для дитячого майданчику. На спортмайданчику забетонували площу майданчиків, уклали перший шар гумового покриття, постелили газон та виконали розмітку на футбольному полі.

 

Хід будівництва ЖК Синергія Київ від 15 листопада 2023

У 2 будинку завершили монолітні роботи. 

Продовжуємо виконувати фасадні роботи.

Продовжуємо зведення стін під газову котельню на даху.

Продовжуємо монтувати віконні конструкції з останнього фасаду. 

Завершили зведення зовнішніх стін всіх поверхів та продовжуємо — внутрішніх стін 21 поверху.
Завершили влаштування пальового поля під другу частину підземного паркінгу.

 

Замовити зворотній дзвінок