Інвестування в ЖК Синергія Київ: надійний шлях до прибутку

27 Жовтня 2023

 

Дізнайтесь як заробити 10 000 доларів на перепродажі квартири всього за рік. 

 

Столична нерухомість – гарантоване джерело доходу. Якщо купити квартиру на етапі будівництва, а потім продати після введення будинку в експлуатацію, то на цьому можна заробити близько 20% від вартості житла. Розповідаємо, чому Синергія Київ ідеальний варіант для інвестицій, і як саме діяти, щоб отримати прибуток вже за рік!

Переваги купівлі квартири в Синергія Київ під інвестицію:

  1. Нерухомість – це ліквідний актив. В Синергія Київ є тільки трендові планування – однокімнатні, дво- та трикімнатні функціональні планування невеликої та середньої площі, що мають найбільший попит на ринку нерухомості.
  2. Цінова вигода. Комплекс активно будується, і це означає, що вартість квадратного метра буде тільки зростати. Наразі ціни на квартири в Синергія Київ нижчі, ніж середня вартість житла в новобудовах Лівого берега Києва.
  3. Надійний забудовник. В портфелі Будівельної групи Синергія немає жодного недобуду – наші комплекси завжди вводяться в експлуатацію. Завдяки своїй надійності, компанія вже вчетверте стала лауреатом всеукраїнської премії “Вибір року”.
  4. Спецпропозиції. Безвідсоткова розстрочка на рік, знижка 3% при 100% оплаті – це тільки частина спецпропозицій, які зроблять вашу інвестицію ще вигіднішою.

А тепер розглянемо інвестиційний план на прикладі квартири №230, 36,73 кв.м. 

  • Загальна вартість квартири: $50,456 ($1,315 за м²).
  • При виборі розстрочки на 36 місяців, перший внесок становить 30% - 15,150 доларів.
  • Щомісячний платіж: 980 доларів.
  • Вартість оформлення квартири після введення в експлуатацію – орієнтовно $1000.

Прогнозована ціна м² після введення будинку в експлуатацію в 2024 році – $1,650 (60,604 доларів за квартиру). Це означає, що інвестор сплатить 28,000 доларів протягом 12 місяців, проте одразу поверне цю суму та заробить 10,000 доларів, продавши квартиру за $60,600. Залишок розстрочки у $23 500 новий власник платить забудовнику.

Квартира в ЖК комфорт-класу з власною інфраструктурою – оптимальний варіант для інвестицій. Звертайтесь у наш відділ продажів за додатковими розрахунками та підбором найкращого планування.

Замовити зворотній дзвінок