Розширене наповнення квартир в ЖК Синергія Київ

3 Лютого 2022

 

Всі квартири в житловому комплексі Синергія Київ мають розширене наповнення для швидкого ремонту і комфортного життя.

 

В нього входять:

1. Дизайнерські двері з подвійним замком

Вхідні двері — це не тільки гарантія безпеки, а й стильне доповнення вашого інтер’єру. Їхній дизайн спеціально розроблений, щоб двері підкреслили інтер’єр вашої квартири. До того ж двері утеплені шаром мінеральної вати. Це забезпечить надійну шумо- та теплоізоляцію.

2. Панорамні п’ятикамерні вікна REHAU

Якісні німецькі вікна REHAU Euro Design 70 забезпечать оптимальний рівень теплоізоляції вашої оселі та допоможуть зменшити тепловтрати, а отже — заощадити кошти на опаленні та кондиціонуванні.

3. Гіпсова штукатурка на стінах

Завдяки тому, що чорнова робота вже зроблена, в найкоротші терміни ви можете приступити до втілення дизайнерського проєкту в своїй квартирі.

4. Тепла підлога на кухні, в санвузлі та передпокої

Навіть коли мінус за вікном, ви зможете ходити по квартирі босоніж. Окрім того, тепла підлога в ванній кімнаті вбереже від скупчення зайвої вологи.

5. Лічильники на холодну воду

Що гарантує вам економію на комунальних платежах, адже платити ви будете тільки за спожиту воду.

6. Система безпеки Ajax

Бездротова система безпеки Ajax Starter Kit має чутливі датчики, що визначають пересування людини та відкриття вікон чи дверей. Хаб повідомить про тривогу на пульт охорони та власнику системи на смартфон.

7. Корзини під кондиціонери

Охайні фасади не тільки створюють приємне враження, але й підвищують ліквідність нерухомості в майбутньому. А наявність корзин для розміщення зовнішніх блоків вирішить проблему хаотичного розміщення кондиціонерів, і дозволить фасадам залишатися естетично привабливими.

 

ЖК Синергія Київ — точка відліку твого комфортного життя!

Замовити зворотній дзвінок