Відділ продажу: +38 (044) 222 77 79

Як надійно інвестувати в столичну нерухомість: розповідаємо на прикладі ЖК Синергія Київ

4 Червня 2024

 

Київ завжди цікавив покупців нерухомості, притягуючи до себе людей з усіх куточків країни. Таким він залишається і дотепер. Продаж та оренда київської нерухомості залишаються найцікавішими з точки зору ліквідності. Ми виділили 5 факторів, на які варто звернути увагу при виборі об'єкту для інвестиції на прикладі столичного проєкту Синергія Київ.

 

1. Попит на 1-кімнатні квартири.

Найбільший попит на ринку нерухомості мають невеликі квартири 1-2 кімнати.

В ЖК Синергія Київ є тільки функціональні планування невеликої та середньої площі, що мають найбільший попит на ринку нерухомості:

  • однокімнатні – від 32,18 до 38,9 кв.м,
  • двокімнатні – від 53,69 до 58,98 кв.м.

2. Цінова вигода.

Комплекс активно будується, і це означає, що вартість квадратного метра буде тільки зростати з кожним завершеним етапом будівництва: після фасадних робіт, будівництва нової частини підземного паркінгу, благоустрою прибудинкової території та введення в експлуатацію. Як результат, у 2025 вартість квартир у ЖК Синергія Київ зросте на 10%.

3. Надійний забудовник.

Бути впевненим у надійності забудовника означає зберегти свою інвестицію. Будівельна група Синергія має портфель успішно зданих в експлуатацію будинків, немає жодного недобуду. Девелопер на ринку нерухомості 14 років та вже завершив 8 проєктів у Ірпені та наразі займається активним будівництвом двох проєктів: ЖК Синергія Сіті та ЖК Синергія Київ.

4. Тренди ринку нерухомості.

Комфорт-клас комплексу Синергія Київ передбачає дизайнерські лобі, суспільні простори, комплексні системи безпеки (вхід через Face-ID та IP-відеоспостереження), закриту територію, підземний паркінг та інші переваги, що вплинуть на зростання цін в майбутньому. 

5. Розташування у районі з розвиненою інфраструктурою.

Що вигідніше територіально розташований ЖК, то вищою буде його кінцева вартість та популярність серед покупців. 

До прикладу, ЖК Синергія Київ будується в Дарницькому районі столиці з насиченою інфраструктурою поруч. Поблизу розташовані 4 школи, 3 садочки, поліклініки, ТРЦ, супермаркети, ресторани. Зручний виїзд у бік метро та центральних районів: 5 хвилин на авто до метро Позняки та Осокорки. Квартиру в комплексі завжди можна буде вдало здати в оренду чи продати. 

В ЖК Синергія Київ зараз ще можна встигнути інвестувати вигідно. Оскільки район забудови — популярні та розвинені Позняки, зі стабільним попитом на житло та обмеженістю пропозиції, після введення будинку в експлуатацію до кінця року вартість зросте до 10% від поточної вартості.

Для прикладу візьмемо двокімнатну квартиру площею 56,04 м² та ціною 2 409 720 гривень, тобто $60 100. Для входу у проєкт достатньо мати $30 000 – з першим внеском 50% забудовник надає безвідсоткове розтермінування.

Після завершення будівництва 2 будинку ЖК Синергія Київ вартість квартири в ньому зросте на 10%. Тобто інвестор зможе перепродати квартиру за $66 110 та всього за півроку заробити 241 000 гривень. Це майже у два рази вигідніше, ніж депозит в банку чи інші інвестиційні пропозиції.

 

Замовити зворотній дзвінок